fbpx

Zona esportiva

La zona esportiva consta de diversos equipaments: el camp de futbol municipal, el pavelló esportiu, les pistes de volei platja, les pistes de tennis, la pista de pàdel, la piscina municipal i una zona de bike trail.

El pavelló poliesportiu municipal està pensat fonamentalment per a la pràctica de totes les modalitats esportives de tipus inodor. Tot i això s'ha demostrat que és un espai cobert òptim per a festes i exhibicions. El pavelló consta de una pisa de 40x20, amb 2 porteries de futbol sala, i 2 cistelles per a la pràctica del bàsquet. Disposa de la possibilitat d’adaptació de xarxes per a la pràctica de voleibol entre altres espots, com pot ser patinatge de pista. Dins les instal·lacions del pavelló disposem de varis vestuaris d’equip, i dos d’individuals, amb dutxes.
Les instal·lacions del camp de futbol municipal consten d’un camp d’unes mides aproximades de 60x100, apte per a futbol 11, i amb la possible adaptació a futbol 7 amb 2 camps de 40x60 aproximadament. El camp disposa de 4 vestuaris i dutxes.
A la zona poliesportiva, podem trobar-ho un seguit de rocs, pneumàtics, fustes, etc, en vertical i posades deliberadament per tal de que sigui un obstacle per els practicants d’aquesta disciplina, i per a varies dificultats.
Gironella disposa de 2 pistes de mides homologades (18x9) construïdes amb un material de sorra especifica de platja per de poder simular el joc real en ella.
Zona esportiva
Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar la teva experiència. Si segueixes navegant acceptes la nostra Política de privacitat.
Saber-ne més